Dijital İK’nın El Kitabı

4ekip’i kurduğumuzda bizi niteleyen kavramları insan kaynakları, gönüllülük, birbirimizden farklı yetkinliklere sahip olma, bir sürü proje, çekirdek ekip + her defasında değişen yeni üyeler, kendimizi gerçekleştirme olarak aktarmıştık. Bugün geldiğimiz noktada bizi niteleyen kavramların ortaya çıkardığı yepyeni bir proje haberini buradan da paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

kapak-208x300

Yeni dünya düzeninin kaçınılmaz dinamiği olan dijitalleşme hayatımızın her alanında olduğu gibi insan kaynaklarının da kapısını çalmış durumda… Kariyer.net ve 4ekip’in işbirliğinde, aramızda katılan 5  değerli yazar arkadaşımızın da katkılarıyla hazırlamış olduğumuz Dijital İK El Kitabı 20 Ocak günü tüm okuyucuların kullanımına sunuldu.

Birbirinden bağımsız 9 yazar olarak, dijital insan kaynakları teması altında birleşerek hazırladığımız ve açık kaynak olarak kullanıma sunulan bu e-book’un tüm okuyuculara faydalı olmasını diliyorum.

Bu süreçte birlikte çalıştığımız Kariyer.net ailesine ve bu projede 4ekip’e katılarak değer katan, Burçin Şoray Erdağ, Ezgi Feda, Ayşe Kirman, Ata Özdemirci ve Gürkan Platin’e teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle,

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın