Sosyal Medyanın en etkili İK’cılarını seçiyoruz

Sevgili Cengiz Çatalkaya’nın “Yetenek ve Kariyer” isimli blogunda yeni başladığı  “Kahve Eşliği”  yazı dizinde paylaşmış olduğu konulardan birisi Officevibe’ın derlediği Twitter’da En Etkili İK’cılar – 2015 oldu. Bu yazıdan hareketle üstat Ahmet Eryılmaz’ın liderliğinde “Sosyal medyaki en etkili 25 İK’cıyı seçme karar verdik ve hızlı bir organizasyonla ekibimizi oluşturduk. Proje hakkında detaylı bilgi için buraya tıklamanız yeterli J
Proje ekibimizde yapılan görev dağılımı sonucunda sevgili Müge Arslan @ikgunlugu ile birlikte seçme parametrelerinin interaktif belirlenmesi görevini üstlenmiş olduk. Bu doğrultuda sizlerden gelecek desteğe ihtiyacımız var. Sizce adaylar belirlenirken hangi kriterleri dikkate almalıyız? Sosyal Medyanın en etkili İK’cılarını belirleyecek olan kriterler neler olmalı?
Bu sorularla ilgili görüş ve önerilerinizi bu yazıya yorum bırakarak, meronat@mazarsdenge.com.tr adresime mail atarak ya da @mehmet_eronat twitter adresinden bana ve @ikgunlugu twitter adresinden Müge Arslan’a doğrudan iletebilirsiniz.
Proje ekibimize @ahmeteryilmaz @esra_avci_ @dilayc @E_InancKarakas @yvzesr @mehmet_eronat @ikgunlugu @cengizcatalkaya twitter adreslerinden ulaşabilirsiniz.
Tamamen bağımsız bir sivil girişim olan bu projede kriterlerin belirlenmesi ve oy kullanılması süreçlerinde aktif olarak yer alarak üretmenin ve başarmanın keyfine hep birlikte varalım. Desteğinizi bekliyoruz.
Sevgiler..

Bir cevap yazın